Blogs

De mooiste kinderpyjama’s koop je bij Zo-elle

Zomer of winter een pyjama kan je altijd gebruiken. Bij ons kan je terecht om eens iets anders te vinden wat je op de reguliere markt niet zal vinden.  Alles is handgemaakt en eigen creatie, kwaliteitsstoffen en afwerking met de nodige zorg. Vaak krijgen wij ook de vraag of er aanpassingen kunnen gebeuren aan onze artikelen, bijvoorbeeld wanneer je een pyjama zoekt met extra lange pijpen omdat uw kindje lange benen heeft, bij ons is dat geen probleem en proberen wij altijd mee te denken met u als klant.  Kleurcombinaties zoals u wenst, kleur van bedrukking zelf te kiezen, zelfs je eigen lettertype is mogelijk.  Wanneer je niet direct gevonden hebt wat u zoekt kan je ons altijd een mailtje sturen of contacteren via messenger. Soms doen wij ook acties met kinderpyjama’s die wij op voorhand maken. Deze zijn bedoeld om mee te nemen naar beurzen waar wij op staan.  Daar wij toch iedereen kans willen geven om deze te bestellen kan je ze ook altijd via onze webshop online bestellen. Volg ons ook op social media en zie regelmatig nieuwe creaties of ideeën passeren. 

Voor facebookInstagramPinterest

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.